La meva primera guia sobre l'hort urbà


12,00 €
TTC

Guia bàsica de cultiu d'hortalisses en taules Horturbà

Disponible tant en català com en castellà

Idioma
Qté

  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Guia infantil i juvenil sobre el cultiu d'hortalisses en recipients.
Idioma: català
Editorial La Galera
Gènere: Llibres de coneixements
Edat: a partir de 10 anys
Col.lecció: Guies,  5
Pàgines: 64
Mides (cm.): 15,0 x 18,0
Enquadernació: Espiral
Cultivar a les ciutats és possible. Amb aquesta guia pràctica aprendràs els trucs per a cultivar en recipients petits tot tipus d'hortalisses (tomàquets, enciams, espinacs, mongetes, blat de moro...), amb consells per a la sembra, exemples de programacions, calendaris de cultiu, trucs per a combatre plagues i malalties i 19 fitxes d'hortalisses per a totes les èpoques de l'any.

Autor: Josep M. Vallès: Enginyer agrònom, de fa més de 10 anys cultiva hortalisses al terrat. Aquesta afició va desembocar fa uns anys en la creació de l'empre. És autor del llibre L'hort urbà. Manual de cultiu ecològic en balcons i terrasses.
06009

Références spécifiques

La revue

Produit connexeAdd Related Product to weekly line up