Taula horturbà Gegant (270L)


255,00 €
Impostos inclosos

La taula horturbà Gegant original! Desenvolupada i fabricada íntegrament a Catalunya, és la taula de cultiu més durable i versàtil de totes les existents al mercat.

Qty

  • Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
  • Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente) Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Taula de cultiu de dimensions 210x70 cm muntable en pocs minuts. Amb capacitat per a 270 litres de substrat.

La taula de cultiu és d'acer galvanitzat, molt resistent a la corrossió i es serveix pintada de color marró teula (a excepció dels fons que es serveixen sense pintar).

S'entrega amb alçada de potes de 40 cm per a major estabilitat. Aquesta alçada és estèticament ideal, a més a més de poder-hi fer participar persones de qualsevol edat.

07016

Especificacions

Video
videos/mesas_cultivo.flv

Referéncies escpecífiques

Review