Seguretat de les compres

Una de les preocupacions més grans que té la gent que mai ha comprat per Internet és la de la seguretat.

Aquesta web utilitza el protocol de seguretat SSL (Secure Sockets Layer), que és un protocol dissenyat l'any 1994 per Netscape Communications Corporation amb l'objetiu d'establir comunicacions i transaccions segures. SSL constituex una plataforma oberta de domini públic per la comunitat d'Internet que permet garantir comunicacions privades i autentificades. Bàsicament encripta la informació que suministres a la web en els apartats de compres perquè ningú pugui saber que s'hi està escribint. En l'actualitat és la solució de seguretat més acceptada per la immensa majoria dels servidors web de comerç electrònic (l'utilitza, entre d'altres, "la Caixa").

Jo no conec a ningú que hagi tingut problemes de seguretat comprant per Internet, en coneixeu vosaltres algun?

Tot i això sempre és bo revisar els estractes de la caixa per comprobar que tot el que compreu amb targeta (i no només per Internet) és realment vostre perquè, com ja sabeu, podeu retornar un rebut si no esteu conforme amb ell. Jo fa anys que reviso els estractes i mai he trobat que algú hagès utilitzat el meu número de targeta en nom meu :-)

Privacitat

Les teves dades personals (nom, adreça, telèfon, etc.) també estan protegides pel protocol SSL. D'aquesta manera s'evita que ningú les pugui conèixer.

Pel que fa a nosaltres, pots estar segur/a que no les facilitarem a ningú i, per tant, només les farem servir per poder enviar-te la comanda al teu domicili. Si t'has subscrit al nostre butlletí, rebràs notícies relacionades amb la botiga i amb l'agricultura urbana, si no estàs subscrit sempre pots subscriure't o desubscriure't modificant el teu perfil d'usuari.

Si vols que t'ampliem la informació d'aquest apartat, no t'ho repensis i posa't en contacte amb nosaltres a info@horturba.com