Enviaments

- Un cop realitzada la comanda rebràs un missatge que confirmarà que la teva comanda està pendent. Una vegada haguem rebut la confirmació del pagament, rebràs un altre missatge indicant que la comanda s'està processant. A partir d'aquest moment nosaltres prepararem la teva comanda que serà enviada en el termini d'una setmana des de la confirmació del pagament.

- Revisar la comanda quan es rep, abans de signar l'albarà d'entrega del transportista, obrir la comanda davant del transportista,  i si es detecta qualsevol desperfecte, reflectir-ho a l'albarà per tal de poder tramitar la reclamació pertinent amb l'empresa de transports corresponent.

- El transport de la comanda és des del nostre magatzem fins a la porteria del client. Per a l'entrega al mateix domicili s'han de pagar els costos d'un mosso addicional.

Devolucions

- Els nostres productes tenen una garantia d'un any a partir de la data de la compra. En cas que hi hagi algun defecte us el vindrem a buscar i us abonarem l'import de la factura.

- Si reps cap producte deteriorat o algun producte que no havies sol·licitat, posa't en contacte amb nosaltres i te'l descomptarem a la propera comanda o et retornarem l'import. Nosaltres ens farem càrrec de les despeses de transport (sempre que s'hagi seguit el procés indicat en l'apartat d'Enviaments).

Si tens cap suggerència, no t'ho repensis i contacta amb nosaltres per telèfon:  627 99 40 21 o per mail a : info@horturba.com