Llista de productes per marca TarpunaCoop

Tarpuna és pionera en el disseny, fabricació i formació de la taula de cultiu horturbà, que es fabrica íntegrament a Catalunya i és la més durable de les existents.

Tarpuna treballa l'agricultura urbana des dels seus orígens, estretament vinculats al disseny, prova, fabricació i comercialització de la taula de cultiu per a balcons i terrats urbans.

L'any 2002 es realitza el primer prototipus de taula de cultiu amb acer galvanitzat per a major durabilitat. Des d'aleshores s'ha anat millorant el producte fins obtenir un producte de qualitat, elegant i molt durable.

Tarpuna fabrica amb criteris de proximitat. És així que totes les peces de la taula horturbà estan fabricades íntegrament a Catalunya.

Taula horturbà Balcó (120L) Taula horturbà Balcó (120L)
Taules-de-cultiu

Taula horturbà Balcó (120L)

La taula horturbà de balcó original! Desenvolupada i fabricada íntegrament a Catalunya des de l'any 2002, és la taula més durable i versàtil de totes les existents al mercat.

202,54 € Preu
Taula horturbà Corner Gegant (270L)
Taules-de-cultiu

Taula horturbà Corner Gegant (270L)

NOVA taula de cultiu Hort Urbà cantonera Gegant! Desenvolupada i fabricada íntegrament a Catalunya amb els materials i l'acabat més durable de totes les existents al mercat. No trobareu res igual!

315,00 € Preu
Taula horturbà Corner Goliat (360L) Taula horturbà Corner Goliat (360L)
Taules-de-cultiu

Taula horturbà Corner Goliat (360L)

NOVA taula de cultiu Hort Urbà cantonera Goliat! Desenvolupada i fabricada íntegrament a Catalunya amb els materials i l'acabat més durable de totes les existents al mercat. No trobareu res igual!

355,00 € Preu
Taula horturbà Corner Titànica (450L)
Taules-de-cultiu

Taula horturbà Corner Titànica (450L)

NOVA taula de cultiu Hort Urbà cantonera Titànica! Desenvolupada i fabricada íntegrament a Catalunya amb els materials i l'acabat més durable de totes les existents al mercat. La més gran de totes!

398,00 € Preu
Taula horturbà Estàndar (180L)
Taules-de-cultiu

Taula horturbà Estàndar (180L)

La taula de cultiu horturbà original! Desenvolupada i fabricada íntegrament a Catalunya des de l'any 2002, és la taula més durable i versàtil de totes les existents al mercat.

215,00 € Preu
Taula horturbà Maxi (240L)
Taules-de-cultiu

Taula horturbà Maxi (240L)

La taula de cultiu horturbà Maxi original! Desenvolupada i fabricada íntegrament a Catalunya, és la taula més durable i versàtil de totes les existents al mercat.

245,00 € Preu